2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlara Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar

2022-2023 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı lisansüstü programların mülakatına giren adaylar, başvuru sayfasına e-posta ve şifreleri ile giriş yapıp sonuçlar kısmını tıklayarak, kesin kayıt hakkı kazanıp kazanamadıklarını görebilirler. Kesin kayıtlar 15-16 Eylül tarihlerinde Güzel Sanatlar Enstitüsü Öğrenci işlerinde yapılacaktır.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

Yüksek Lisans

1- Bir adet fotoğraf (Fotoğraf son altı içinde adayı tanıyabilecek şekilde ön cepheden çekilmiş ve vesikalık olmalıdır)

2- Online başvuru dilekçesi (Çıktısı)

3- T.C. kimlik kartı sureti

4- Lisans diploması fotokopisi

5- Lisans transkripti

6- Yabancı dil belgesi

7- Güzel Sanatlar Fakültesi mezunları dışındaki bölümlerden mezun olanlar için ALES belgesi

Sanatta Yeterlik

1. Bir adet fotoğraf (Fotoğraf son altı içinde adayı tanıyabilecek şekilde ön cepheden çekilmiş ve vesikalık olmalıdır)

2. Online başvuru dilekçesi (Çıktısı)

3. T.C. kimlik kartı sureti

4. Lisans ve Yüksek Lisans diploması fotokopisi

5. Lisans ve Yüksek Lisans transkripti

6. Yabancı dil belgesi

7. Güzel Sanatlar Fakültesi mezunları dışındaki bölümlerden mezun olanlar için ALES belgesi

Doktora

2. Online başvuru dilekçesi (Çıktısı)

3. T.C. kimlik kartı sureti

4. Lisans ve Yüksek Lisans diploması fotokopisi

5. Lisans ve Yüksek Lisans transkripti

6. Yabancı dil belgesi

7. ALES belgesi

Not: Belgelerin asılları kayıt sırasında kontrol edilerek fotokopileri öğrenci işleri birimince onaylanacaktır. Kesin kayıt işlemleri, şahsen veya vekalet ve belgelerin asılları ile yapılacaktır.

14 Eylül 2022 Çarşamba